2017 december 17, vasárnap
   
Betű méret

Csirkemell Carpaccio

csica
spárgával, citromos görög joghurt mártással

• Bakoma Görög joghurt 400 g
• 1 db filézett csirkemell kb. 500g
• zöldspárga (friss vagy fagyasztott) - 8 db.
• 1 db citrom
• friss menta levél kb 5 db
• néhány levél koriander
• 1 kávéskanál provance fűszerkeverék
• só, bors



Elkészítés

A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a provance fűszerkeverékkel pácoljuk. A pácolt csirkemell szeleteket hűtőbe tesszük kb 15 perce. Amíg pihen, elkészítjük a mártást. A Bakoma görög joghurthoz hozzáadjuk a citrom reszelt héját, az apróra vágott menta és koriander levelét illetve 1 citrom levét. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. Ezt követően a pácolt csirkemell filét mind két oldalán átsütjük kb. 160C. Az elkészült csirkemellet félre tesszük kihűlni. A spárga fás részét levágjuk, megmossuk és sós vízben kb. 3-5 percig főzzük (a főzési idő a spárga nagysága miatt eltérő is lehet). A hideg csirkemell szeleteket, a spárgát az elkészült mártást tányérra helyezzük, hidegen tálaljuk.

elkészítési idő kb 1 óra

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Keresés az oldalon