2018 január 20, szombat
   
Betű méret

Egedius tradicionális magyar kecskesajt különlegességek

A Kiváló Magyar Élelmiszer elismerést kiérdemelt Egedius félkemény kecskesajtok a mátraihegyvidékről, Eger mellől származnak. A sajtok kis manufaktúrában, saját kecskenyáj általadott tejből készülnek. A termékeket kivételes íz világuk teszik egyedivé. Kaphatóak natúr és fűszeres változatban.Egedius kecskesajt

Ajánljuk parti falatokhoz, salátákhoz, grillezve vagy rántott sajtként. Krémsajttalkeverve, fűszerezve mennyei sajtkrémet készíthetünk, amelyet pirítós kenyérre kenve isfogyaszthatunk.

Tudta e Ön?:

A kecsketej az egyik legegészségesebb tejfajta. Több vitamint tartalmaz és könnyebben emészthető, mint a tehéntej és nem okoz tejallergiát. Vastartalma háromszorosa a tehéntejnek, magasabb a fehérjetartalma.

Recept ajánlatunkért látogasson el a receptek menüpontba:

Nyári ajánlatunk: Grillezett kecskesajt friss salátaágyon 

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 35 vendég böngészi

Keresés az oldalon