Egedius tradicionális magyar kecskesajt különlegességek
A Kiváló Magyar Élelmiszer elismerést kiérdemelt Egedius félkemény kecskesajtok a mátraihegyvidékről, Eger mellől származnak. A sajtok kis manufaktúrában, saját kecskenyáj általadott tejből készülnek. A termékeket kivételes íz világuk teszik egyedivé. Kaphatóak natúr és fűszeres változatban.
Ajánljuk parti falatokhoz, salátákhoz, grillezve vagy rántott sajtként. Krémsajttalkeverve, fűszerezve mennyei sajtkrémet készíthetünk, amelyet pirítós kenyérre kenve isfogyaszthatunk.
Tudta e Ön?:
A kecsketej az egyik legegészségesebb tejfajta. Több vitamint tartalmaz és könnyebben emészthető, mint a tehéntej és nem okoz tejallergiát. Vastartalma háromszorosa a tehéntejnek, magasabb a fehérjetartalma.
Recept ajánlatunkért látogasson el a receptek menüpontba:
Nyári ajánlatunk: Grillezett kecskesajt friss salátaágyon